ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα – Η τοπική Μητρόπολη αρνήθηκε να διαβάσει το Ευαγγέλιο

Συγγενείς και φίλοι της κοπέλας επισημαίνουν πως η στάση αυτή ήταν ιδιαίτερα σκληρή

Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα – Η τοπική Μητρόπολη αρνήθηκε να διαβάσει το Ευαγγέλιο

Θλίψη και οδύνη επικράτησε στην κηδεία της 17χρονης Νικολέτας, η οποία έχασε τη ζωή της μετά την πτώση της από γέφυρα στον ΒΟΑΚ.

Την ίδια στιγμή, κατακραυγή στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η επιμονή της οικείας Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου να μη διαβαστεί το Ευαγγέλιο στη διάρκεια της κηδείας.

Συγγενείς και φίλοι της κοπέλας επισημαίνουν πως η στάση αυτή ήταν ιδιαίτερα σκληρή, δεν δίνει το καλό παράδειγμα και η Εκκλησία όφειλε αυτές τις δύσκολες ώρες να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας, να την στηρίξει και να της δώσει κουράγιο.

Στο Μοχό, στη Σταλίδα και στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί αναβρασμός.

Στο μεταξύ, μπορεί η οικογένεια να αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας, όμως για το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, βάσει και της ιατροδικαστικής, ο φάκελος της υπόθεσης ταξινομείται ως αυτοχειρία.

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τις καταγγελίες περί bullying

Την ίδια ώρα το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου θα διεξάγει έρευνα σε σχέση με τα όσα έχουν καταγγελθεί τόσο δημόσια όσο και σε καταθέσεις από οικεία πρόσωπα της 17χρονης και ειδικότερα την αδερφή της ότι η Νικολέτα δεχόταν λεκτικό μπούλινγκ στο σχολείο.

Οι αναφορές αυτές αφορούν στην συμπεριφορά ενός καθηγητή και κάποιων συμμαθητών του κοριτσιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε συνεννόηση με την αρμόδια Εισαγγελέα θα δοθούν κατευθύνσεις ώστε να ληφθούν καταθέσεις και να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα σε σχέση με το σκέλος του μπούλινγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.