ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Χειροπέδες στον άνδρα που έκανε φάρσα για βόμβα στα δικαστήρια

Το τηλεφώνημα έγινε την Παρασκευή το πρωί, αναστατώνοντας όλους όσους βρίσκονταν στο Δικαστικό Μέγαρο

Κρήτη: Χειροπέδες στον άνδρα που έκανε φάρσα για βόμβα στα δικαστήρια

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για το τηλεφώνημα φάρσα -όπως αποδείχθηκε- το πρωί της Παρασκευής στα δικαστήρια.

Το τηλεφώνημα που έκανε χθες το πρωί ένας άγνωστος άνδρας αναστάτωσε όλους όσους βρίσκονταν στο Δικαστικό Μέγαρο εκείνη την ώρα, με την αστυνομία να εκκενώνει άμεσα τον χώρο ενώ ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι ερεύνησαν το σημείο για τυχόν εκρηκτικό μηχανισμό.

Τελικά το τηλεφώνημα αποδείχθηκε φάρσα και σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες αργότερα, η Ασφάλεια Χανίων συνέλαβε έναν άνδρα 51 ετών ο οποίος κατηγορείται για απειλή και διατάραξη δικαστικών συνεδριάσεων.

Πριν από δύο εβδομάδες, ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν στα Χανιά, στο Αρχαιολογικό μουσείο αλλά και σε σούπερ μάρκετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους πλάκες έγιναν και στο Ηράκλειο στα τέλη του Οκτωβρίου με μία γυναικεία φωνή να προειδοποιεί για ύπαρξη βόμβας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.