ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Ζήτησε από τον εργοδότη του να τον πληρώσει και εκείνος τον «έσπασε στο ξύλο»

Μετά από καταγγελία του θύματος, ο δράστης συνελήφθη

Κρήτη: Ζήτησε από τον εργοδότη του να τον πληρώσει και εκείνος τον «έσπασε στο ξύλο»

Μόνο θυμό προκαλεί περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Κισσάμου, καθώς ένας αλλοδαπός εργάτης… “τόλμησε” να καταγγείλει στην αστυνομία τον Έλληνα εργοδότη του, όχι μόνο γιατί δεν του κατέβαλλε τα χρήματα που του όφειλε, αλλά κόντεψε να τον σκοτώσει, χτυπώντας τον με αλυσίδα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εργάτης ζήτησε τα οφειλόμενα από τον εργοδότη του, εισπράττοντας όμως -κατ’ επανάληψη- την άρνησή του.

Φτάνοντας στο αμήν, του είπε ότι θα πάει να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Οι δρόμοι των δύο ανδρών χώρισαν για λίγα λεπτά, με τον εργάτη να κατευθύνεται προς το Α.Τ. Κισσάμου.

Όμως, στο δρόμο βρήκε και πάλι τον εργοδότη του, ο οποίος, όπως κατήγγειλε ο εργάτης στις αστυνομικές Αρχές, κρατώντας μία αλυσίδα, άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και στο σώμα. xylodarmos

Μπόρεσε να ξεφύγει από το μένος του εργοδότη του και μπήκε αιμόφυρτος στο Τμήμα.

Εκεί, οι αστυνομικοί βλέποντάς τον, τον μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου για να του παρασχεθούν οι α’ βοήθειες και να κάνει ράμματα στο κεφάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης αναζητήθηκε και τελικά, χάρη στην αμεσότητα των ανδρών του Α.Τ. Κισσάμου, συνελήφθη την Τετάρτη, με την υπόθεση να παίρνει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.