ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξάνθη: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών με κοκαΐνη, κάνναβη και χειροβομβίδες – Τον εντόπισε η Laika (φώτο)

Είχε και ένα μικρό οπλοστάσιο που περιλάμβανε ακόμη και βομβίδες

Ξάνθη: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών με κοκαΐνη, κάνναβη και χειροβομβίδες – Τον εντόπισε η Laika (φώτο)

Συνελήφθη ένας Έλληνας στην Ξάνθη που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή.

Το παράνομο εμπόρευμά του ξετρύπωσε η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών «Laika».

Ο σκύλος ανιχνευτής της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης που δανείστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ξάνθης για να κάνει έρευνα στις ιδιοκτησίες του δράστη στον συνοικισμό Δροσερό, εντόπισε σε μια αποθήκη δίπλα στο σπίτι του μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην οποία και στο εσωτερικό του οχήματός του έκρυβε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 88 γραμμαρίων, μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 34,1 γραμμαρίων, μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στους χώρους που ερεύνησαν οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν και το οπλοστάσιο που αποτελείτο από τρεις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, δυο πιστόλια που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, 47 φυσίγγια και μια σιδερογροθιά.

Ακόμη, κατέσχεσαν και το όχημα του δράστη, αλλά και μετρητά ύψους 3.690 ευρώ από τις παράνομες πωλήσεις και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με κατηγορίες για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί εκρηκτικών υλών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.