Έγκλημα στην Ξάνθη: Αρραβώνας ανηλίκων που «χάλασε» η αιτία του φόνου – Τρεις ακόμη συνελήφθησαν (upd)

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Έγκλημα στην Ξάνθη: Αρραβώνας ανηλίκων που «χάλασε» η αιτία του φόνου – Τρεις ακόμη συνελήφθησαν (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 10:25) Συνελήφθησαν οι δύο γιοι του 37χρονου και ο γαμπρός του για τη δολοφονία του 46χρονου στο Δροσερό Ξάνθης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η αιτία του φονικού είναι ο χωρισμός ανάμεσα στον γιο του δράστη και στην κόρη του θύματος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 17χρονη κόρη του 45χρονου θύματος είχε αρραβωνιαστεί τον γιο του 36χρονου δράστη, ωστόσο η νεαρή Ρομά, έφυγε από το σπίτι, με αποτέλεσμα η οικογένεια του μέχρι τότε συντρόφου, να αισθάνεται ότι θίγεται η τιμή της.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες(19-3-2023) σε περιοχές της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις ημεδαποί 37, 18, 17 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση σε βάρος 46χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα χθες τις πρώτες πρωινές ώρες οι ανωτέρω δράστες δρώντας από κοινού μετέβησαν στην οικία του 46χρονουσε οικισμό της Ξάνθης, όπου εισήλθαν στο εσωτερικό της και με την χρήση πυροβόλου όπλου ο 37χρονος τραυμάτισε τον παθόντα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και κατέληξε.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ανωτέρω όπλο ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας, μία γεμιστήρα και 24 φυσίγγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.