ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυψέλη: Mπαγκλαντεσιανός έσφαξε γυναίκα ομοεθνή του σε δημόσια θέα – Η Αθήνα έχει μετατραπεί σε «Καμπούλ»

Ήταν η σύζυγος φίλου του

Κυψέλη: Mπαγκλαντεσιανός έσφαξε γυναίκα ομοεθνή του σε δημόσια θέα – Η Αθήνα έχει μετατραπεί σε «Καμπούλ»

Μια ακόμη δολοφονία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Κυψέλης με θύμα μια 36χρονη κοπέλα από το Μπαγκλαντές την οποία έσφαξε στη μέση του δρόμου ένας 37χρονος ομοεθνής της.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ο 37χρονος συναντήθηκε με το θύμα στην οδό Τενέδου 10 στην Κυψέλη και αφού λογομάχησαν την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο προκαλώντας της πολλαπλά, σοβαρά τραύματα.

Η 36χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 37χρονος δράστης υποστήριξε πως είχε οικονομικές διαφορές με το σύντροφο του θύματος και για αυτό προέβη στο στυγερό έγκλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για τη δολοφονία της 36χρονης διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.