ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λακωνία: Από Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Ιράκ και Αίγυπτο οι 90 μουσουλμάνοι αλλοδαποί που έφτασαν εχθές

Θα προωθηθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκακατάσταση

Λακωνία: Από Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Ιράκ και Αίγυπτο οι 90  μουσουλμάνοι  αλλοδαποί που έφτασαν εχθές

Από πέντε χώρες προέρχονται οι νέοι μουσουλμάνοι μετανάστες που κατέπλευσαν εχθές στην Νεάπολη Λακωνίας κατόπιν αιτήματος τους προς το  λ.σ.

Το σκάφος με τους μουσουλμάνους αλλοδαπούς εντοπίστηκε κατόπιν τηλεφωνήματος από τους ίδιους στο γνωστό αριθμό 112 αφού είχε διαπλεύσει όλο το Αιγαίο χωρίς να τους έχει αντιληφθεί κανείς.

Όπως ανέφεραν, βάσει πάγιου σεναρίου αρχικός προορισμός ήταν η Ιταλία αλλά το σκάφος «χάλασε» στην Λακωνία.

Οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί  επιβιβάστηκαν σε περιπολικό σκάφος του λιμενικού και μεταφέρθηκαν  με πρωτοφανή ασφάλεια από τα Κύθηρα στο λιμένα της Νεάπολης Βοΐων, τις βραδινές ώρες χθες.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης από το λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι αφού υποβάλλουν την απαραίτητη αίτηση ασύλου -για τυπικούς και μόνο λόγους- θα προωθηθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.