ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Λαμία: Ο δυνατός αέρας έσπασε τζαμαρία και «έβρεξε» γυαλιά στους δρόμους (βίντεο)

Ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία και έσπευσε η Πυροσβεστική

Λαμία: Ο δυνατός αέρας έσπασε τζαμαρία και «έβρεξε» γυαλιά στους δρόμους (βίντεο)

Ανησυχία προκλήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής σε κεντρικό σημείο της Λαμίας, όταν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή έσπασαν τζάμια και άρχισε να «βρέχει» γυαλιά στους δρόμους.

Ήταν λίγο μετά τις 2:00′ το μεσημέρι, όταν ξαφνικά διερχόμενοι είδαν τα τζάμια να πέφτουν στο πεζοδρόμιο και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Χατζοπούλου, στην «καρδιά» της Λαμίας απόρροια των ανέμων.

Από τον δυνατό αέρα μια τέντα ξεκόλλησε και έσπασε παράθυρο δευτέρου ορόφου με αποτέλεσμα να πέσουν τζάμια στο δρόμο, ενώ τα υπόλοιπα να αιωρούνταν και να απειλούσαν τους περαστικούς.

Ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά και καλαθοφόρο του Δήμου Λαμιέων, ώστε να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα υπολείμματα των τζαμιών που είχαν απομείνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς, από την πτώση των τζαμιών, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.