ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Λάρισα: 59χρονος κρατούμενος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6,5 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Το 2019 ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με Αλβανό συγκρατούμενό του για την χρήση του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης

Λάρισα: 59χρονος κρατούμενος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6,5 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου, καταδίκασε χθες Δευτέρα (2/10) σε κάθειρξη 6,5 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας έναν 59χρονο ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στις 24 Ιουνίου του 2019 ο 59χρονος Βολιώτης, που εκτίει προηγούμενη ποινή στις φυλακές της Λάρισας, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με συγκρατούμενο αλβανικής καταγωγής, αγνώστου ηλικίας, για την χρήση του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.

Αφού λογόφεραν οι δύο κρατούμενοι για αρκετή ώρα, ο Αλβανός συγκρατούμενος του, έκλεισε την τηλεόραση και τον γρονθοκόπησε δύο φορές, μέχρι την στιγμή που ο 59χρονος χρησιμοποιώντας ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, τραυμάτισε τον συγκρατούμενο του στον λαιμό, στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, ο 59χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο Βόλου με τις κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοκατοχής και παράνομης οπλοχρησίας, ενώ στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρεις από τους επτά δικαστές ζήτησαν η κατηγορία του να μετατραπεί σε επικίνδυνη σωματική βλάβη χωρίς να γίνει δεκτό, με αποτέλεσμα ο 59χρονος Βολιώτης να καταδικαστεί σε κάθειρξη 6,5 ετών χωρίς αναστολή για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.