ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Λάρισα: «Μας σκότωσε το κορίτσι μας» λέει η μητέρα της αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε από το σύζυγο της

«Δεν άντεξε άλλο και πήρε την απόφαση να την αφήσει, όμως αυτός την σκότωσε στο ξύλο»

Λάρισα: «Μας σκότωσε το κορίτσι μας» λέει η μητέρα της αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε από το σύζυγο της

Συντετριμμένη παραμένει μητέρα της 43χρονης αστυνομικού που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από το σύζυγο της, τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λάρισα.

Η μητέρα της αστυνομικού επαναλαμβάνοντας συνεχώς την φράση: «Μας σκότωσε το κορίτσι μας» προσπάθησε να περιγράψει ττον εφιάλτη που φαίνεται ότι ζούσε η κόρη της στα χέρια του 52χρονου

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ο 52χρονος επιχειρηματίας προκαλούσε συχνά προβλήματα και καβγάδες και έκανε ψυχολογικό «πόλεμο» στην κόρη της σε όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους τα τελευταία 15 χρόνια.

«Έλεγε συνέχεια ότι δεν αντέχει άλλο»

Γι’ αυτόν τον λόγο η 43χρονη αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο, όμως μόλις το ανακοίνωσε εκείνος της επιτέθηκε άγρια με γροθιές στο πρόσωπο και στην κοιλιά με αποτέλεσμα να της προκαλέσει βαριά τραύματα στο πρόσωπο, το θύμα να έχει σπασμένα πλευρά, ρήξη νεφρού και να υποβληθεί χθες σε χειρουργική επέμβαση.

«Έλεγε συνέχεια σε εκείνον και σε εμένα ότι δεν αντέχει άλλο. “Μαύρισε η ψυχή μου” μου έλεγε συνέχεια, όμως δεν έφευγε, μέχρι που τελικά το πήρε απόφαση. Της έκανε “|πόλεμο” για να γίνεται πάντα το δικό του. Την απειλούσε ακόμη και ότι θα της πάρει τα παιδιά αν τον χώριζε. Τη ζήλευε πολύ και η κόρη μου φοβόταν. Περνούσε πολύ δύσκολα μαζί του αλλά έκανε υπομονή για τα παιδιά», αναφέρει η μητέρα της αστυνομικού.

«Δεν άντεξε άλλο και πήρε την απόφαση να την αφήσει, όμως αυτός την σκότωσε στο ξύλο», καταλήγει.

Πώς έγινε ο άγριος ξυλοδαρμός

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν η γυναίκα ζήτησε από το σύζυγό της να πάρουν διαζύγιο προκαλώντας την ακραία αντίδραση του. Ο δράστης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Νεάπολη Λάρισας, άρχισε να τη βρίζει, έχασε τον έλεγχο και την γρονθοκόπησε με μανία στο πρόσωπο και στην κοιλιά.

Οι γείτονες άκουσαν τον σαματά και τα ουρλιαχτά του θύματος και κάλεσαν την Αστυνομία, με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να συλλαμβάνουν τον δράστη.

Η γυναίκα, βαριά τραυματισμένη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση φέροντας βαριά τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα ενώ από τα χτυπήματα έσπασαν ακόμη και τα δόντια της.

Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νεφρό και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Άτομα που γνωρίζουν το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά, κάνουν λόγο για μια έντονη σχέση κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επιχειρηματίας φέρεται στο παρελθόν να έχει χειροδικήσει ξανά σε βάρος της συζύγου του και αυτός ήταν ο λόγος που του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Ωστόσο, είχαν αποφασίσει από κοινού να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους και το τελευταίο διάστημα έμεναν μαζί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.