ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάρισα: Νέα μαρτυρία για τον γιατρό που ασέλγησε στην 3χρονη κόρη του –  «Χτυπούσε και τη γυναίκα του» 

«Έδειχνε από παλιά ότι ήταν τρελός»

Λάρισα: Νέα μαρτυρία για τον γιατρό που ασέλγησε στην 3χρονη κόρη του –  «Χτυπούσε και τη γυναίκα του» 

 Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον γιατρό που ασέλγησε στην 3χρονη κόρη του στην Λάρισα. 

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με συγγενή της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές των Γρεβενών για την υπόθεση φρίκης στη Λάρισα.

«Τον κλείσανε μέσα, στα Γρεβενά. Το ανακάλυψαν στον παιδικό σταθμό και το κατήγγειλαν στην αστυνομία ή στο Χαμόγελο του Παιδιού, δεν ξέρουμε. Ούτε εμείς ξέραμε τίποτα και ήρθαν εδώ και τον συνέλαβαν. Στον παιδικό σταθμό που το πήγαινε το παιδί, έβγαζε φωτογραφίες».

Μάλιστα, ο ίδιος συγγενής περιγράφει στο newsit.gr τα εφιαλτικά χρόνια που έζησε δίπλα του η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, καθώς όπως λέει, ασκούσε βία σε βάρος της και όχι μόνο.

«Έδειχνε από παλιά ότι ήταν τρελός. Έκανε φασαρίες, μας δημιουργούσε προβλήματα στο σπίτι με μαλώματα, και στο δικό του σπίτι είχε τα ίδια προβλήματα με τον πατέρα και την μάνα του. Κι εμάς μας φοβέριζε ότι θα μας σκοτώσει. Δεν ήταν άνθρωπος. Γι’ αυτό τον χώρισε. Δεν πήγαινε άλλο».

Και συνεχίζει: «την χτυπούσε, με μαχαίρια, τσεκούρια. Την φοβέριζε. Δεν άντεχε άλλο, έκανε υπομονή αλλά δεν γινόταν άλλο. Πήρε το παιδί και έφυγε και έδιναν το παιδί μία μέρα στην μάνα του μία σε αυτόν. Λάθος».

Όπως αναφέρει ο ίδιος μάρτυρας: «τον παρακολουθούσαν οι αστυνόμοι στην Κατερίνη και τον έπιασαν. Καλύτερα που τον πιάσανε και τον έβαλαν μέσα γιατί θα τον σκότωνα εγώ και θα έμπαινα εγώ φυλακή. Η μικρή έχει ηρεμήσει, καμία σχέση με το πώς ήταν. Μπορεί να είναι γιατρός, αλλά δεν υπήρχε μόρφωση σε αυτόν.

Και εμάς σκουπίδια μας είχε, μέχρι και σε 90 χρονών γυναίκα είχε ρίξει σφαλιάρα», λέει συγγενής της μητέρας του 3,5 ετών παιδιού που φέρεται να είναι το θύμα κακοποίησης από τον ίδιο της τον πατέρα.

Δηλώνει «αθώος» – Τι λέει ο δικηγόρος του

«O πελάτης μου δηλώνει αθώος», λέει την ίδια ώρα ο δικηγόρος του 47χρονου γιατρού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 47χρονου, ο οποίος βρίσκεται πλέον στις φυλακές Γρεβενών, το ζευγάρι είχε ένα πολύ κακό διαζύγιο με πολλές δικαστικές διαμάχες και πληθώρα ανταλλαγής μηνύσεων.

«Υπάρχει μια καταγγελία εις βάρος του πελάτη μου που αφορά ασέλγεια κατά του παιδιού του και δηλώνει αθώος. Όλο αυτό προέκυψε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο Χαμόγελο του Παιδιού που μιλούσε για το περιστατικό. Κλήθηκε από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής η μητέρα με το παιδί και το παιδί περιέγραψε ένα περιστατικό», λέει ο συνήγορος του γιατρού Γιάννης Αργυρόπουλος και συνεχίζοντας προσθέτει: «Η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού έδειξε πως δεν υπάρχει κανένα σημάδι σεξουαλικής κακοποίησης. Έχουμε ζητήσει παιδοψυχιατρική εξέταση του παιδιού για να διαπιστώσουμε εάν αυτό που είπε το παιδί, είναι βιωματική εμπειρία ή είναι αποτέλεσμα κάποιας φανταστικής ιστορίας που κάποιος την είπε στο παιδί».

Συνεχίζοντας, ο δικηγόρος του προφυλακισμένου γιατρού μιλάει για τα όσα προηγήθηκαν, σύμφωνα με τον πελάτη του, λίγες ημέρες πριν την καταγγελία αλλά και τις εκατέρωθεν αναφορές για απειλές και ξυλοδαρμούς

«Ο πελάτης μου με την πρώην σύζυγό του έχουν ένα πολύ κακό διαζύγιο. Μέσα σε ένα χρόνο έχουν ανταλλάξει τουλάχιστον 12 μηνύσεις για ξυλοδαρμό, απειλή, ενδοοικογενειακή βία. Η πρώην σύζυγος είχε επιτεθεί στον πελάτη μου μέσα στο ιατρείο που εργαζόταν στους Νέους Πόρους και αναγκάστηκε να φύγει από την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν την καταγγελία είχε γίνει ένα περιστατικό του κοριτσιού με τον παππού του και είπε η πρώην σύζυγος στον πελάτη μου “μου δίνεις την καλύτερη ευκαιρία”. Λίγο μετά έγινε η ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, πως μέσα στο αυτοκίνητο που θα πήγαινε το παιδί του ο πελάτης μου στην μητέρα του το ανάγκασε να τον χαϊδέψει στα γεννητικά όργανα», καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.