ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λαύριο: Χειροπέδες σε 47χρονο για ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου ανιψιού του

Η καταγγελία είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο

Λαύριο: Χειροπέδες σε 47χρονο για ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου ανιψιού του

Στη σύλληψη του 47χρονου Π.Ε., με καταγωγή τις Σέρρες, κάτοικο Λαυρίου προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λαυρεωτικής έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του, με την κατηγορία της ασέλγειας ανηλίκου άνω των 12 ετών και κάτω των 15.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες σε βάρος του έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, από το ανήλικο ανιψάκι του το οποίο συνόδευε η μητέρα του, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία και τελικά να συλληφθεί κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H σύλληψη του 47χρονου έγινε τώρα, η καταγγελία είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο και αφορούσαν καταγγελλόμενες πράξεις που διεπράχθησαν το καλοκαίρι του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.