ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λέσβος: 62χρονος σκότωσε γατάκι με καλάμι ψαρέματος

Κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος

Λέσβος: 62χρονος σκότωσε γατάκι με καλάμι ψαρέματος

Ένας 62χρονος άνδρας από το Πλωμάρι στη Λέσβο κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος από καθώς φέρεται να σκότωσε χτυπώντας με καλάμι ψαρέματος ένα μικρό γατάκι.

Ο 62χρονος συνελήφθη, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον Ανακριτή τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου το πρωί.

Μέχρι την απολογία του ο κατηγορούμενος κρατείται στην Αστυνομία, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα stonisi.

Σε βάρος του αναμένεται να επιβληθεί και σημαντικό διοικητικό πρόστιμο.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία όταν κάποιος βασανίζει ή σκοτώνει ζώα το αδίκημα είναι κακουργηματικής φύσης και τιμωρείται με ποινή που φτάνει μέχρι και τα δέκα έτη. Την ίδια στιγμή επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο των 30.000 έως 50.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα “τα ανωτέρω πρόστιμα αποτελούν έσοδο των δήμων στην περιφέρεια των οποίων διαπιστώνεται η παράβαση”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.