ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λέσβος: Γυναίκα έκανε αναλήψεις άνω των 900 ευρώ με ξένη τραπεζική κάρτα

Επί δύο εβδομάδες «άδειαζε» σταδιακά τον λογαριασμό του

Λέσβος: Γυναίκα έκανε αναλήψεις άνω των 900 ευρώ με ξένη τραπεζική κάρτα

Από τις 28 Μαρτίου ως τις 15 Απριλίου έκανε διαδοχικές αναλήψεις χρημάτων από Α.Τ.Μ. στην Καλλονή της Λέσβου μια 61χρονη Ελληνίδα, χρησιμοποιώντας την τραπεζική κάρτα ενός Έλληνα κατοίκου της περιοχής η οποία βρέθηκε στα χέρια της, άγνωστο όμως με ποιον τρόπο.

Η ταυτότητα της δράστιδας αποκαλύφθηκε χάρη στα πλάνα της που κατέγραψε η κάμερα μιας από τις τράπεζες και οι αστυνομικοί του τμήματος Καλλονής έφτασαν στα ίχνη της. Ως τότε, όμως, είχε “σηκώσει” από τον λογαριασμό του νόμιμου κατόχου της κάρτας συνολικά 910 ευρώ. Σε βάρος της 61χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Ξάφρισαν σημαντικό χρηματικό ποσό αλλά δεν το χάρηκαν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν κατάφεραν να διαφύγουν με τα μετρητά ύψους 2.500 ευρώ που είχαν αρπάξει από μια μονοκατοικία σε χωριό του Δήμου Ζηρού, τρεις Έλληνες διαρρήκτες. Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να κινούνται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε, μαζί με διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία που είχαν μαζί τους. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ το κλεμμένο χρηματικό ποσό αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.