ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λιμενικό: Ακόμα 101 παράνομοι αλλοδαποί εντοπίστηκαν στη Λέσβο

Μεταφέρθηκαν όλοι σε χώρο καραντίνας

Λιμενικό: Ακόμα 101 παράνομοι αλλοδαποί εντοπίστηκαν στη Λέσβο

Αυξημένες είναι οι ροές των παράνομων αλλοδαπών στη χώρα μας καθώς μόνο στην περιοχή της Λέσβου εντοπίστηκαν 101 άτομα σε τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις του Λιμενικού Σώματος.

Στην πρώτη επιχείρηση διάσωσης του Λιμενικού, εντοπίστηκαν και διασώθηκαν πενήντα έξι αλλοδαποί στην θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά του νησιού.

Όπως ανακοινώθηκε, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, εντόπισε ακυβέρνητη πνευστή λέμβο, με κατεστραμμένο τον αεροθάλαμό της. Άμεσα το πλήρωμα του σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των αλλοδαπών, ενώ στην συνέχεια τους μετέφερε αρχικά στον λιμενίσκο Πέτρας και στη συνέχεια σε χώρο καραντίνας Κ.Υ.Τ «ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ». Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μήθυμνας, ενώ η λέμβος καταστράφηκε.

Στη δεύτερη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος εντοπίστηκαν και διασώθηκαν είκοσι τρεις αλλοδαποί στην θαλάσσια περιοχή νότια Αγριελιάς Λέσβου.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε πνευστή ακυβέρνητη λέμβο, με είκοσι τρεις επιβαίνοντες, τους οποίους περισυνέλλεξε με ασφάλεια και τους μετέφερε στον λιμένα Μυτιλήνης. Στη συνέχεια, οι μετανάστες παραδόθηκαν σε στελέχη της Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής και μεταφέρθηκαν σε χώρο Καραντίνας Κ.Υ.Τ. «Μαυροβούνι», ενώ η λέμβος βυθίστηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Τέλος, στην τρίτη επιχείρηση του Λιμενικού εντοπίστηκαν είκοσι δύο αλλοδαποί, στην θαλάσσια περιοχή «Παλιός» Λέσβου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης του Λιμενικού που βρισκόταν και αυτό σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε πνευστή λέμβο, με είκοσι δύο επιβαίνοντες, τους οποίους περισυνέλλεξε με ασφάλεια και τους μετέφερε στον λιμένα Μυτιλήνης. Στη συνέχεια παραδόθηκαν και αυτά σε στελέχη της Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής και μεταφέρθηκαν σε χώρο Καραντίνας Κ.Υ.Τ. «Μαυροβούνι», ενώ η λέμβος βυθίστηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.