ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Νέο Κόσμο: Η Αστυνομία γνώριζε για το συμβόλαιο θανάτου του Β.Ζαμπούνη από τον Ιούνιο

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν το ενδεχόμενο η εντολή για το συμβόλαιο θανάτου του Β.Ζαμπούνη να δόθηκε μέσα από τις φυλακές

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Νέο Κόσμο: Η Αστυνομία γνώριζε για το συμβόλαιο θανάτου του Β.Ζαμπούνη από τον Ιούνιο

Η Αστυνομία είχε από τις αρχές του Ιουνίου του 2023, στοιχεία για τα δύο συμβόλαια θανάτου στο οργανωμένο έγκλημα, εκ των οποίων το ένα αφορούσε τον Βαγγέλη Ζαμπούνη, ο οποίος εκτελέστηκε στον Νέο Κόσμο, τα ξημερώματα της Κυριακής (14/1). 

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Αστυνομία γνώριζε για τα συμβόλαια θανάτου στον Κορυδαλλό και τον Νέο Κόσμο, όπου δολοφονήθηκε ο Βαγγέλης Ζαμπούνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ. είχε πληροφορίες ποια θα ήταν τα θύματα των συμβολαίων θανάτου, τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονικών επιθέσεων, αλλά και τον λόγο που σχεδιάζονται.

Όσον αφορά στην εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο, πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος που δεν είχε προσωπική ασφάλεια το μοιραίο βράδυ, ήταν διότι ο 44χρονος είχε επιλέξει να μην έχει κανέναν προσωπικό φρουρό, καθώς φοβόταν την προδοσία εκ των έσω προδοσία και το ενδεχόμενο διαρροών από τους φρουρούς του σε αντίπαλη συμμορία. Επομένως, θεωρούσε πως ήταν ασφαλέστερο να κινείται μόνος του.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν το ενδεχόμενο η εντολή για το συμβόλαιο θανάτου του Βαγγέλη Ζαμπούνη να δόθηκε μέσα από τις φυλακές, γι’ αυτό μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» και ποινικοί με παρελθόν στη νύχτα.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, οι δράστες της δολοφονίας ήταν εκπαιδευμένοι και αδίστακτοι και εκτιμάται πως πρόκειται για άτομα από χώρες των Βαλκανίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.