ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μακελειό στη Λούτσα: Ποιος είναι ο έκτος της φωτογραφίας που βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Αρχών

Ο διανομέας φαγητού και το άτομο που απεικονίζεται στα αριστερά της φωτογραφίας

Μακελειό στη Λούτσα: Ποιος είναι ο έκτος της φωτογραφίας που βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Αρχών

Σε ένα ακόμη άτομο επικεντρώνονται οι Αρχές, σε ότι αφορά το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα. 

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, στη φωτογραφία των έξι θυμάτων, η οποία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται πως λείπει, βάσει των Αρχών, το έκτο θύμα.

Στη συγκεκριμένη εικόνα, τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής φαίνεται να ταυτοποιούν τα πέντε από τα έξι θύματα της θανατηφόρας ενέδρας. Υπάρχει ένας άγνωστος, αυτός που βρίσκεται τέρμα αριστερά στη φωτογραφία και ο οποίος δεν βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της ενέδρας. Το έκτος θύμα πιθανότατα να είναι ο άνθρωπος που τράβηξε τη φωτογραφία.

Το δεύτερο άτομο που διαφεύγει είναι ο διανομέας φαγητού με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να είναι το άτομο που απεικονίζεται στα αριστερά της φωτογραφίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.