ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρούσι: Συναγερμός για 8χρονο αγόρι που χάθηκε και αναζητείται – Άμεση κινητοποίηση των αρχών

Ο ανήλικος φορούσε κίτρινη μπλούζα, τελευταία φορά ήταν κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Αμαρουσιού

Μαρούσι: Συναγερμός για 8χρονο αγόρι που χάθηκε και αναζητείται – Άμεση κινητοποίηση των αρχών

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, ύστερα από την εξαφάνιση 8χρονού αγοριού από το Μαρούσι.

Λίγο μετά τις 21:30 του Σαββάτου, ο Νίκος Νινάσιος – 8 ετών, εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν στην περιοχή Σώρος στο Μαρούσι. Πιο συγκεκριμένα, ο 8χρονος ήταν κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου.

Άμεση είναι η κινητοποίηση των αρχών, με τους αστυνομικούς να «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι φορούσε μια κίτρινη  μπλούζα πριν χαθούν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με μαρτυρία οικογενειακής φίλης, το παιδί έπαιζε στο πάρκο όταν εξαφανίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.