ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξυλοδαρμός αστυνομικού στο Μενίδι: Κάτι είχε συμβεί μεταξύ του γιου του και ενός κοριτσιού από το σχολείου

Οι γονείς σήμερα πραγματοποιούν διαμαρτυρία για το περιστατικό αυτοδικίας

Ξυλοδαρμός αστυνομικού στο Μενίδι: Κάτι είχε συμβεί μεταξύ του γιου του και ενός κοριτσιού από το σχολείου

Σε περιστατικό αυτοδικίας φέρεται να οφείλεται ο άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού από οκτώ Ρομά, έξω από σχολείο στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είπε πως, «ένα κορίτσι κατηγόρησε τον γιο του θύματος ότι, κάτι έγινε στις τουαλέτες την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν γίνει καταγγελίες.

Ο αστυνομικός, επειδή φοβήθηκε μην επιτεθούν στο παιδί του, πήγε και το περίμενε και κάποια στιγμή έξι – επτά άτομα τον ξυλοκόπησαν».

Χθες είχε έρθει ο σύμβουλος Β’ Βαθμιας, πριν τον ξυλοδαρμό και είναι καταγεγραμμένο το περιστατικό και στην Αστυνομία όπως αναφέρθηκε. Είναι παιδιά Α- Β Γυμνασίου

Το σχολείο έκανε ό,τι νόμιμο έπρεπε να κάνει.

«Θα μπορούσε να λυθεί το θέμα, από την προηγούμενη εβδομάδα, αν υπήρχε ψυχολόγος».

Οι γονείς σήμερα πραγματοποιούν διαμαρτυρία για το περιστατικό αυτοδικίας, αλλά και για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φοβηθήκαμε οι περισσότεροι γονείς», είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.