ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θρίλερ στο Μενίδι: Η στιγμή της ανάφλεξης του σταθμευμένου αυτοκινήτου – Τούρκος υπήκοος ο νεκρός (upd2 – βίντεο)

Το σενάριο αυτοκτονίας, το δεύτερο καμένο αυτοκίνητο και η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Θρίλερ στο Μενίδι: Η στιγμή της ανάφλεξης του σταθμευμένου αυτοκινήτου – Τούρκος υπήκοος ο νεκρός (upd2 – βίντεο)

(Ανανέωση – Αρχική δημοσίευση 3/12 – 10.27): Ένας 44χρονος Τούρκος φέρεται πως ήταν ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο στο Μενίδι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως λίγες ώρες νωρίτερα η σύζυγός του είχε κάνει καταγγελία σε βάρος του, για ενδοοικογενειακή βία. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 44χρονος τσακώθηκε χθες Σάββατο το απόγευμα έντονα με τη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι όπου συζούν στο Μενίδι, και στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι. Η γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών για να καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του (μάλιστα υπέβαλε σχετική μήνυση), ενώ εκείνος μετέβη με το αυτοκίνητο στη λεωφόρο Ιωνίας στο Μενίδι, όπου παρέμεινε για περίπου δύο ώρες.

Κάποια στιγμή κάτοικοι της περιοχής είδαν το όχημα να φλέγεται. Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστική που έσβησε τη φωτιά και εντόπισε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έναν απανθρακωμένο άντρα.

Πρόκειται για 44χρονο άντρα τουρκικής καταγωγής με λευκό ποινικό μητρώο. Η σύζυγός του ενημερώθηκε και αναγνώρισε το αυτοκίνητο, ενώ θα γίνει εξέταση DNA για να ταυτοποιηθεί και επίσημα η σορός. Και αυτό διότι ο άντρας δεν έφερε πάνω του κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, όπως ρολόι, τατουάζ ή δαχτυλίδι.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει και μια δεύτερη φωτιά που ξέσπασε, σε κοντινή απόσταση μετά από δύο ώρες από το τραγικό συμβάν, σε σταθμευμένο όχημα επί της οδού Ιωάννη Ρίτσου. Η Αστυνομία ερευνά κατά πόσο τα δύο συμβάντα συνδέονται μεταξύ τους.

Η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.


Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο στο Μενίδι.

Ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν 44 ετών και πατέρας δύο παιδιών.

Ως αυτοκτονία εξετάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η υπόθεση με αστυνομικές πηγές, να λένε πως από τα μέχρι στιγμής ευρήματα της έρευνας δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να δείχνουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, προσθέτοντας ωστόσο πως ακόμα η υπόθεση είναι ανοιχτή.

Ήταν λίγο μετά τις 9.30 όταν η Πυροσβεστική κλήθηκε για ένα αμάξι το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της λεωφόρου Ιωνίας με την οδό Αγίων Ταξιαρχών και-για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής-τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με δέκα Πυροσβέστες οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά αλλά έβγαλαν απανθρακώμενο τον οδηγό του οχήματος.

Ερωτηματικά, ωστόσο, προκύπτουν τόσο από το γεγονός ότι το ΙΧ ήταν σταθμευμένο όσο και από την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός του επιβάτη η οποία έφερε εκτεταμένα εγκαύματα με αποτέλεσμα ακόμη και το φύλο να αναγνωρίζεται με δυσκολία.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς δύο ώρες αργότερα το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής δέχθηκε κλήση για μια νέα φωτιά σε σταθμευμένο αμάξι επί της οδού Ιωάννη Ρίτσου, στο Μενίδι, σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το πρώτο συμβάν.

Την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ή πρώτη φωτιά στο Μενίδι διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία ενώ το αυτοκίνητο εξετάζεται από τις Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.