ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μεσσηνία: Δικογραφία σε βάρος 44χρονου που απείλησε και τραυμάτισε με τασάκι την 41χρονη εν διαστάσει σύζυγό του

Η γυναίκα φιλοξενείται σε ασφαλή χώρο

Μεσσηνία: Δικογραφία σε βάρος 44χρονου που απείλησε και τραυμάτισε με τασάκι την 41χρονη εν διαστάσει σύζυγό του

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 44χρονος, ο οποίος επιτέθηκε στην 41χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Μάλιστα, από το αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του κατόπιν εγκλήσεως που υπέβαλε η γυναίκα.

Όπως κατήγγειλε η 41χρονη, ο εν διαστάσει σύζυγός της μετέβη στην οικία της, προκάλεσε φθορές στην εξωτερική θύρα την απείλησε και της εκτόξευσε ένα μικρό αντικείμενο (τασάκι) προκαλώντας της ελαφριά σωματική βλάβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα ενημερώθηκε σχετικά για τα παρεχόμενα δικαιώματα της και δήλωσε ότι επιθυμεί μόνο την δυνατότητά φιλοξενίας της σε ασφαλή χώρο, όπου και με μέριμνα του Α.Τ. Μεσσηνίας, σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς εξασφαλίσθηκε η διαμονή της και η ασφαλής μεταφορά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.