ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μετέωρα: Μια οδηγός ήθελε να «λαδώσει» αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο και συνελήφθη

Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα

Μετέωρα: Μια οδηγός ήθελε να «λαδώσει» αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο και συνελήφθη

Σε μπελάδες μπήκε μια οδηγός που έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας στα Μετέωρα και προσφέρθηκε να δώσει χρήματα ώστε να αποφύγει τον έλεγχο ωστόσο ο αστυνομικός δεν της έκανε το χατίρι. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα.

Μια οδηγός έπεσε σε έλεγχο της αστυνομίας, στα Μετέωρα και προσπάθησε να τον αποφύγει βγάζοντας από την τσάντα της χρήματα, τα οποία προσέφερε στον αστυνομικό που είχε απέναντί της, αλλά η συνέχεια δεν ήταν αυτή που ήθελε. Ο αστυνομικός δεν δέχτηκε να «λαδωθεί» και η γυναίκα συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Συνελήφθη χθες (19-08-2022) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Μετεώρων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, μία Ελληνίδα, διότι, κατά τον έλεγχο, επιβαίνουσα σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της, προσέφερε χρηματικό ποσό σε αστυνομικό προκειμένου να σταματήσει τον αστυνομικό έλεγχο και να παραλείψει τις νόμιμες ενέργειες, ήτοι την επιβολή παραβάσεων – κυρώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.