ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Η πρεσβυτέρα «σήκωσε» από θυρίδα 347.000 ευρώ

Τα χρήματα βρίσκονταν εκεί από τα capital control και ήταν δηλωμένα

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Η πρεσβυτέρα «σήκωσε» από θυρίδα 347.000 ευρώ

Σχεδόν 350.000 ευρώ σήκωσε από τραπεζική θυρίδα η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου. Την ώρα που η απολογία του πατέρα Αντωνίου για την υπόθεση ασέλγειας στην ΜΚΟ «Κιβωτού του Κόσμου», όπως έγινε γνωστό, η πρεσβυτέρα σήκωσε από τραπεζική θυρίδα 347.000 ευρώ και κοσμήματα δωρεάς καταγεγραμμένα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η πρεσβυτέρα σήκωσε τα χρήμερα, ύστερα από εντολή στελέχους του υπουργείου Εργασίας και τα παρέδωσε στις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου με τη σειρά τους να τα παραδώσουν στη νέα διοίκηση της ΜΚΟ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα χρήματα βρίσκονταν εκεί από τα capital control –καθώς έπρεπε να πληρώνεται το προσωπικό- και ήταν δηλωμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.