ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μύκονος: Συνελήφθη νεαρός μέσα σε σκάφος για κατοχή κάνναβης

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση

Μύκονος: Συνελήφθη νεαρός μέσα σε σκάφος για κατοχή κάνναβης

Νεαρός συνελήφθη σήμερα πάνω σε σκάφος από το Λιμενικό για ναρκωτικά στη Μύκονο και το ίδιο έγινε και για έναν 58χρονο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη σύλληψη ενός 21χρονου προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σε νομότυπη έρευνα επί του σκάφους «ΟΞΗΝΤ» Ν.Π.8987 διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος, κυβερνήτης του σκάφους, κατείχε:

– ένα γυάλινο βάζο με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους 55,45 γραμμαρίων,

– μία αυτοσχέδια συσκευασία από αλουμινόχαρτο με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 22,8 γραμμαρίων, περιτυλιγμένη σε πλαστική μεμβράνη,

– ένα πλαστικό θρυμματοποιητή με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,

– ένα μεταλλικό θρυμματοποιητή με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.

Σύλληψη από το Λιμενικό και στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
Επίσης, στη σύλληψη ενός 58χρονου προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης, για παράβαση του νόμου 4139/2013 «περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενήργησαν τα ανωτέρω στελέχη με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. «ΔΙΑΣ», στον επιβατηγό λιμένα Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκε ο ανωτέρω να κατέχει συνολικά εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες από αλουμινόχαρτο που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 45,9 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.