ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ναύπλιο: Βανδάλισαν και πάλι τα γραφεία της ΝΔ (φωτο)

Τα συγκεκριμένα γραφεία της ΝΔ έγιναν ξανά στόχος επίθεσης στο παρελθόν με πιο πρόσφατη στις 9 Ιουνίου του 2023

Ναύπλιο: Βανδάλισαν και πάλι τα γραφεία της ΝΔ (φωτο)

Στόχος βανδαλισμών έγιναν σήμερα τα ξημερώματα τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο.

Οι δράστες έσπασαν τη τζαμαρία των γραφείων πετώντας μεγάλες πέτρες ενώ ο θόρυβος έγινε αντιληπτός από κάποιους περίοικους.

Όπως υπενθυμίζει το argolikeseidhseis.gr, τα συγκεκριμένα γραφεία της ΝΔ έγιναν ξανά στόχος επίθεσης στο παρελθόν με πιο πρόσφατη στις 9 Ιουνίου του 2023 όταν και πάλι είχαν σπάσει άγνωστοι τα τζάμια. Στα συγκεκριμένα γραφεία συστεγάζεται και η ΔΕΕΠ Αργολίδας όπου πραγματοποιεί συσκέψεις σε τακτικά διαστήματα.

Στο σημείο βρέθηκε μετά από ενημέρωση νωρίς το πρωί ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ναυπλίου Γιώργος Λυσίκατος που προχώρησε σε καταγγελία και μήνυση κατά αγνώστων στην αστυνομία για την φθορά, ώστε να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ερευνώνται και κάμερες από γειτονικά καταστήματα για το αν εχουν καταγράψει την επίθεση.

Στο σημείο έσπευσε η ασφάλεια και η σήμανση για να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βίντεο: Άγνωστοι δράστες έσπασαν πάλι τα γραφεία της ΝΔ στο Ναύπλιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.