Νέες ταραχές από Ρομά στο Χαλάνδρι: Καίνε και ρημάζουν ανενόχλητοι (βίντεο)

Πάνω από 200 Ρομά καίνε λάστιχα και πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς

Νέες ταραχές από Ρομά στο Χαλάνδρι: Καίνε και ρημάζουν ανενόχλητοι (βίντεο)

Νέες ταραχές αυτή την ώρα στο Χαλάνδρι από περίπου 200 Ρομά οι οποίοι έχουν αποδυθεί σε ένα όργιο εμπρησμών και καταστροφών «διαμαρτυρόμενοι» για τον πυροβολισμό κατά του 16χρονου ομοεθνή τους στο επεισόδιο με την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη πριν δύο ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποίησαν ως βάση στην οδό Σαρανταπόρου κοντά στον καταυλισμό του Νομισματοκοπείου.

Στο σημείο έχουν παραταχθεί δυνάμεις της Αστυνομίας χωρίς να αντιδρούν.

Στο «έλεος» των Ρομά έχουν αφεθεί από εχθές Θεσσαλονίκη και Αττική, με την αστυνομία να έχει λάβει εντολές από την πολιτική ηγεσία να παίζει τον ρόλο του παρατηρητή με αποτέλεσμα τα μεσάνυχτα της Τρίτης να ξεκινήσει νέος γύρος καταστροφών από Ρομά και αναρχικούς.

Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που μετέδωσε εχθές η τηλεόραση του Pronews στην οποία αστυνομικός μετατρέπεται σε «ανθρώπινη λαμπάδα» μετά από ρίψη εμπρηστικής βόμβας εναντίον του.

Από τα χθεσινά επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τραυματίστηκαν δέκα αστυνομικοί αλλά και ο διοικητής της ομάδας ΟΠΚΕ Αθηνών ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο από σκάγια καθώς πυροβολήθηκε από τους Ρομά κατά την διάρκεια επεισοδίων στην περιοχή Αυλίζα στο Μενίδι.

Η κατάσταση της υγείας του διοικητική της ΟΠΚΕ ήταν κρίσιμη αλλά διαχειρίσιμη.

Ο 38χρονος αστυνομικός, Α’ διοικητής της ΟΠΚΕ Αττικής, πήρε τελικά εξιτήριο από το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Οι γιατροί αφαίρεσαν το σκάγι, το οποίο τον τραυμάτισε κάτω από το μάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι ο άντρας που τον τραυμάτισε τον στόχευσε από απόσταση μόλις 20 μέτρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.