ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα επίθεση από αλλοδαπό σε ανύποπτη γυναίκα: Αφρικανός έκοψε με λεπίδα τούφα από τα μαλλιά της!

Το περιστατικό έγινε στο Νέο Κόσμο λίγα μέτρα από το σταθμό του μετρό

Νέα επίθεση από αλλοδαπό σε ανύποπτη γυναίκα: Αφρικανός έκοψε με λεπίδα τούφα από τα μαλλιά της!

Σοκαρισμένη είναι μια γυναίκα στον Νέο Κόσμο, που το απόγευμα της περασμένης Τρίτης και λίγα μέτρα δίπλα από το μετρό, δέχθηκε επίθεση από ένα Αφρικανό  που της έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά με λεπίδα, την κορόιδεψε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

«Μου έκοψε την τούφα από τα μαλλιά και μου την πέταξε μπροστά μου και άρχισε να γελάει και να με κοροϊδεύει», είπε για τον άγνωστο Αφρικανό η καταγγέλλουσα στο Mega, προσθέτοντας:

«Εγώ εντάξει τα έχασα εκείνη την ώρα προφανώς, ούτε φωτογραφία κατάφερα, δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη την ώρα».

Το περιστατικό έγινε σε ώρα αιχμής και με αρκετό κόσμο γύρω. Η γυναίκα ένιωσε ξαφνικά μια ανδρική φιγούρα να της πειράζει τα μαλλιά και πάγωσε, καθώς ένας άγνωστος κρατούσε μια τούφα από τα μαλλιά της.

«Απλά σάστισα, τον κοίταγα, είχα κανονίσει ραντεβού σε ένα μαγαζί απέναντι οπότε πήγα και έκατσα εκεί γιατί από τη σύγχυση άρχισα να ζαλίζομαι και στην πορεία εκείνος πήγε σε ένα κατάστημα δίπλα και έδειξε τα γεννητικά του όργανα».

Της έκοψε με λεπίδι την τούφα

Ο Αφρικανός  κρατούσε στα χέρια του ένα λεπίδι, με το οποίο έκοψε τα μαλλιά της νεαρής, που ήταν και η μόνη πράξη που έκανε.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι σίγουρα τρελός. Και γενικά το βλέμμα του και το ύφος του ήταν εντελώς χαμένου ανθρώπου ότι «δεν ξέρω τι μου γίνεται», είπε η γυναίκα προσθέτοντας: «Θεωρώ ότι θα το έκανε σε όποιον περνούσε από το σημείο.

Το βλέμμα του ήταν χαμένο, οπότε σίγουρα υπάρχει θέμα ψυχολογικής φύσεως. Τρόμαξα και αιφνιδιάστηκα. Έχω τον νου μου πια όταν περπατάω έξω».

Μετά από το πρώτο σοκ, το κορίτσι πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής να καταγγείλει το περιστατικό, δίνοντας λεπτομερή περιγραφή του δράστη.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο άγνωστος ήταν αφρικανός, πολύ ψηλός, πολύ αδύνατος και είχε ένα κόκκινο-μαύρο σακίδιο στη πλάτη και ράστα μαλλιά. Παράλληλα, κάποια παιδιά πήγαν στην αστυνομία και είπαν ότι μπήκε στο μετρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την επίθεση γίνεται έρευνα, με τις Αρχές να συλλέγουν πληροφορίες ώστε να βρεθούν σύντομα στα ίχνη του δράστη, ο οποίος όμως ακόμη και αν συλληφθεί δεν πρόκειται απελαθεί σε καμία περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.