ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα Φιλαδέλφεια: Έστειλαν φάκελο που περιείχε σφαίρα στο σπίτι στελέχους δημόσιας υπηρεσίας

Η 60χρονη βρήκε τον φάκελο σε γραμματοκιβώτιο της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας

Νέα Φιλαδέλφεια: Έστειλαν φάκελο που περιείχε σφαίρα στο σπίτι στελέχους δημόσιας υπηρεσίας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, καθώς εστάλη στο σπίτι στελέχους δημόσιας επιχείρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια ένας φάκελος που φέρεται να περιείχε μία σφαίρα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 60χρονη βρήκε τον φάκελο σε γραμματοκιβώτιο της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας. Στο κάτω μέρος του φακέλου, με κεφαλαία γράμματα, αναγραφόταν το όνομά της, ενώ ο φερόμενος αποστολέας είχε το όνομα «Σόλων Αγαπητός» με ταχυδρομική διεύθυνση στην περιοχή του Ιλίου.

Ανοίγοντας τον φάκελο, η γυναίκα διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε ένας μικρότερος φάκελος, ο οποίος περιείχε ένα φυσίγγιο των 45 χιλιοστών.

Η 60χρονη, που διευθύντρια υπηρεσίας της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Εμπορίας, ειδοποίησε την ΕΛΑΣ, η οποία έσπευσε σπίτι της.

Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Την προανάκριση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.