Νέα κτηνωδία στη Καβάλα: Σκύλος κατέληξε στη θάλασσα μετά από κλωτσιά

Πώς απολογήθηκε ο δράστης

Νέα κτηνωδία στη Καβάλα: Σκύλος κατέληξε στη θάλασσα μετά από κλωτσιά

Ένας αδέσποτος σκύλος βρέθηκε να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην επιφάνεια, μέσα στη θάλασσα του λιμανιού στην Καβάλα. Αιτία μια κλωτσιά που δέχτηκε το πρωί από περαστικό.

Ο ίδιος είπε σε φίλο του, ότι το ζώο του επιτέθηκε και έριξε την κλωτσιά για να γλιτώσει.

Εξηγήσεις που δεν πείθουν ούτε τους επαγγελματίες στην περιοχή, ούτε τους φιλόζωους στην πόλη που ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του.

Όλα έγιναν στο κεντρικό λιμάνι της πόλης, όπου υπάρχουν εξέδρες. Ο σκύλος βρέθηκε στα παγωμένα νερά, αλλά ευτυχώς κάποιοι δεν έμειναν απαθείς. Έσπευσαν στο σημείο, τον έπιασαν και τον έβγαλαν από τη θάλασσα.

Στην επιχείρηση διάσωσης του αδέσποτου σκύλου, συμμετείχαν και άντρες του λιμενικού που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο.

Δείτε παρακάτω τις εικόνες του proininews.gr, με τις στιγμές που ο σκύλος βρισκόταν μέσα στη θάλασσα του λιμανιού στην Καβάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.