ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα κτηνωδία στις Σέρρες: Σκότωσαν με φόλα το σκυλί δημάρχου

Επικήρυξε με 2.000 ευρώ τους δράστες

Νέα κτηνωδία στις Σέρρες: Σκότωσαν με φόλα το σκυλί δημάρχου

Άγνωστοι σκότωσαν με φόλα το σκυλί του δημάρχου Σιντικής των Σερρών, Φώτη Δομουχτσίδη, στην αυλή του σπιτιού του.

Το νεκρό σκυλί, ηλικίας 15 μηνών, εντόπισε ο ίδιος ο δήμαρχος Σιντικής Σερρών, Φώτης Δομουχτσίδης, στην αυλή του σπιτιού, στην περιοχή του Σιδηρόκαστρου. Όπως αναφέρει στη Voria.gr ο κ. Δομουχτσίδης, ο δράστης ή οι δράστες πρέπει να έδωσαν στη σκυλίτσα του πολύ ισχυρό δηλητήριο.

Ο δήμαρχος, ο οποίος μάλιστα έχει επικηρύξει τους δράστες με το ποσό των 2.000 ευρώ περιγράφει: «Το βράδυ πάντα την έδενα για να μην ορμάει στα γατάκια που έχω στην αυλή και το πρωί την έλυνα. Σήμερα (σ.σ. 30.07.2023) δεν την άκουσα καθόλου. Πήγα να τη λύσω και τη βρήκα νεκρή».

Ακόμα τονίζει: «Δεν μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έκανε κάποιος τέτοιο πράγμα, πόσο μάλλον σε σκυλί που ήταν μέσα σε αυλή».

Τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία στο άτυχο ζώο, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιο φάρμακο το σκότωσαν, ενώ το περιστατικό έχει καταγραφεί και από την αστυνομία.

Τέλος, σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί φόλες στο Σιδηρόκαστρο, ενώ πριν από περίπου 15 ημέρες είχε γίνει μεγάλη κινητοποίηση διαμαρτυρίας στη Ροδόπολη για θανάτους ζώων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.