ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέα Σμύρνη: «Είχα το αριστερό μου χέρι στον γύψο – Πήρα το ψαλίδι για να αμυνθώ» λέει ο 18χρονος που δολοφόνησε τον αδελφό του

Τι δήλωσε η σύντροφος του δράστη

Νέα Σμύρνη: «Είχα το αριστερό μου χέρι στον γύψο – Πήρα το ψαλίδι για να αμυνθώ» λέει ο 18χρονος που δολοφόνησε τον αδελφό του

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη, εκεί που ένας 18χρονος σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του με ένα ψαλίδι. 

«Ετοιμάζαμε βαλίτσες για να φύγουμε ταξίδι στο εξωτερικό. Μαλώσαμε με τον αδελφό μου για μια μπλούζα. Μου έριξε δύο γροθιές στο πρόσωπο» φέρεται να είπε ο 18χρονος από τη Νέα Σμύρνη σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το MEGA.

«Επειδή είχα το αριστερό μου χέρι στο γύψο, πήρα ένα ψαλίδι και τον χτύπησα στα πλευρά του. Το έκανα για να αμυνθώ πάνω στον καβγά» συμπλήρωσε ο 18χρονος.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ότι δηλαδή ο 18χρονος τραυμάτισε τον αδερφό του με το ψαλίδι προσπαθώντας να αμυνθεί, ήταν και τα όσα είπε η σύντροφος του αδερφοκτόνου.

«Εκεί έψαχνε ο σύντροφός μου μία μπλούζα και είπε στον αδερφό του «που είναι η μπλούζα μου;». Το παιδί που έφυγε δεν το έδινε και μετά πάνω στα νεύρα του ο μικρός έβρισε τον σύντροφό μου, τον είχε σπρώξει σε μία γωνία και ο σύντροφός μου, επειδή έχει σπάσει το χέρι του και έχει κάνει χειρουργείο, λόγω της άμυνας το έκανε όλο αυτό», συμπλήρωσε η σύντροφος του 18χρονου.

«Αυτό το ψαλίδι ήταν η άμυνά του. Όταν κατάλαβε τι έκανε βοήθησε τον αδερφό του, του έκανε ΚΑΡΠΑ και φώναζε «τι σου έκανα αδερφούλη μου;». Μου έχει ανοιχτεί σε κάποια πράγματα, δεν είναι τέτοιο παιδί», είπε.

«Αν θα μπω φυλακή, θα αυτοκτονήσω»

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα των δύο αδελφών ο 18χρονος γιος της, της είπε πως δεν ξέρει αν αυτό θα το αντέξει…  «Αν θα μπω μέσα, εγώ θα βρω τρόπο να αυτοκτονήσω» φέρεται να της είπε.

Ο 18χρονος θα περάσει την Παρασκευή, το κατώφλι της 10ης τακτικής ανακρίτριας.

Τι είπε ο πατέρας των αγοριών στους αστυνομικούς

Ο πατέρας των δύο αδερφών είπε μεταξύ άλλων στην Αστυνομία ότι στις 26 Δεκεμβρίου, τον πήρε τηλέφωνο η μητέρα των παιδιών και τον ενημέρωσε ότι ο μικρότερος γιος τους, είχε ένα ατύχημα με ένα ψαλίδι και τραυματίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου είπε ότι αιμορραγούσε και ότι είχε κιτρινίσει και του είχε γυρίσει η γλώσσα. Εκείνη τη στιγμή είχε τις αισθήσεις του αλλά δε μπορούσε να μου μιλήσει. Τα παιδιά μου τα τελευταία χρόνια είχαν μπλέξει με κακές παρέες και είχαν επιθετική συμπεριφορά. Είχαν απασχολήσει την Αστυνομία πολλές φορές για ληστείες και κλοπές» είπε ο πατέρας στην Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.