ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεκρό βρέφος 5,5 μηνών στην Άρτα: Συνελήφθη ο 37χρονος πατέρας – Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο Άρτας

Νεκρό βρέφος 5,5 μηνών στην Άρτα: Συνελήφθη ο 37χρονος πατέρας – Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Στη σύλληψη του πατέρα του 5,5 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του μέσα σε αυτοκίνητο προχώρησαν οι αστυνομικοί. Εναντίον του 37χρονου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια από τον αρμόδιο εισαγγελέα Άρτας και το πρωί της Τετάρτης θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται το πρώτο σκέλος μιας τραγωδίας που συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία της Άρτας, αλλά ολόκληρη τη χώρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας ξέχασε το παιδί μέσα στο σταθμευμένο όχημα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, κάτι που έγινε αντιληπτό αρκετές ώρες αργότερα, όταν η μητέρα πήγε να πάρει το παιδί από το βρεφονηπιακό σταθμό και οι υπεύθυνοι της είπαν ότι το παιδί δεν πήγε ποτέ σ’ αυτούς.

Έτσι αποκαλύφθηκε η τραγωδία, με τον πατέρα να επιστρέφει στο αυτοκίνητο και να βρίσκει το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.