ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεκρό βρέφος στον Βόλο – Αυτόπτης μάρτυρας: «H μηχανή πρέπει να έτρεχε για να προλάβει να περάσει το φανάρι»

Το μόλις 3 μηνών βρέφος, παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή και βρήκε ακαριαίο θάνατο

Νεκρό βρέφος στον Βόλο – Αυτόπτης μάρτυρας: «H μηχανή πρέπει να έτρεχε για να προλάβει να περάσει το φανάρι»

Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Βόλο και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή ένα βρέφος μόλις 3 μηνών, περιέγραψε την πορεία της μηχανής μετά τη μοιραία παράσυρση εξηγώντας πως στη διασταύρωση υπάρχει φανάρι.

«Άκουσα έναν ήχο, βγαίνω έξω και βλέπω στο δρόμο μια μηχανή να περνά από μπροστά μου. Σερνόταν για δύο τετράγωνα. Το παιδί στη μηχανή κορνάριζε σαν παλαβός. Μετά τον είδα πεσμένο κάτω.

Ήταν βαριά μηχανή, πρέπει να πήγαινε γρήγορα για να συρθεί δύο τετράγωνα. Πρέπει να έτρεχε για να προλάβει να περάσει το φανάρι. Άκουσα που έλεγαν πως το παιδί θα φύγει με ταξί γιατί δεν είχε έρθει γρήγορα ασθενοφόρο», λέει ο επιχειρηματίας ο οποίος έχει ψητοπωλείο κοντά στο σημείο του δυστυχήματος.

Το μωρό βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε από την αγκαλιά του παππού του, ο οποίος παρασύρθηκε από μια μηχανή στη συμβολή των οδών Ιάσωνος και Αντωνόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου πάρα τις προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς λίγο πριν από τα μεσάνυχτα επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.