ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεκρός 33χρονος Ρομά στη Σπάρτη – Τον πυροβόλησε ο θείος του (upd )

Ο δράστης φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης

Νεκρός 33χρονος Ρομά στη Σπάρτη – Τον πυροβόλησε ο θείος του (upd )

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 22:47) Νεκρός έπεσε από πυροβολισμό ένας 22χρονος Ρομά στη Σπάρτη το βράδυ της Τετάρτης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 45χρονος Ρομά πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο ανιψιό του με καραμπίνα.

Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά, ο 45χρονος φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ενώ μετά το έγκλημα εξαφανίστηκε και καταζητείται.

Ο 33χρονος μετά τον πυροβολισμό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Εκεί έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος, ενώ ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται επίσης στο σημείο για τυχόν επεισόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.