ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάλι «αδέσποτη» σφαίρα στα Άνω Λιόσια: Τραυματίστηκε άνδρας που καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του

«Με το που σηκώνω το κεφάλι κατευθείαν καρφώνεται η αδέσποτη σφαίρα πάνω από το γόνατο»

Πάλι «αδέσποτη» σφαίρα στα Άνω Λιόσια: Τραυματίστηκε άνδρας που καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Ένα νέο περιστατικό πυροβολισμού από «αδέσποτη» σφαίρα σημειώθηκε στα Νέα Λιόσια.

Το θύμα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όταν, ξαφνικά, η βολίδα τον τραυμάτισε στο πόδι.

Το περιστατικό περιέγραψε ο τραυματίας σε τηλεοπτικό σταθμό:

«Σκύβω να πιω τον καφέ και με το που σηκώνω το κεφάλι, ακούω τρεις πυροβολισμούς. Δεν ήταν από τα Άνω Λιόσια, ήταν από το Ζεφύρι και με το που σηκώνω το κεφάλι κατευθείαν καρφώνεται η αδέσποτη σφαίρα πάνω από το γόνατο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επισημαίνει ο ίδιος εάν ήταν «λίγο πιο μπροστά εκείνη την ώρα» η βολίδα θα μπορούσε να τον έχει τραυματίσει είτε στο γόνατο, είτε στο χειρότερο σενάριο στο κεφάλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.