ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Έγκλημα στη Νίκαια: «Ο πατέρας μου μας απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα» λέει η σύζυγος του θύματος

«Ήταν σε ψυχιατρείο αλλά τον άφησαν»

Έγκλημα στη Νίκαια: «Ο πατέρας μου μας απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα» λέει η σύζυγος του θύματος

Η σύζυγος του θύματος και κόρη του 64χρονου δράστη στη Νίκαια, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για το έγκλημα που συνέβη το πρωί της Παρασκευής.

«Μας απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα», είπε συντετριμμένη.

Ο άντρας αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του με καραμπίνα, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το έγκλημα έγινε μέσα στο γκαράζ οικίας επί της οδού Κυζίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και εκείνη πήγε κι έμενε με την κόρη και τον γαμπρό.

«Ο σύζυγός μου είναι νεκρός» δηλώνει με δάκρυα η γυναίκα του θύματος. Μίλησε για τις απειλές που δέχονταν από τον πατέρα της, χωρίς όμως να αναφέρει τι ακριβώς περιελάμβαναν.

Υπογραμμίζει ότι παρολίγον να κινδυνεύσει εκείνη και το παιδί της.

«Με χτύπησαν σκάγια στο πόδι. Αν το παιδί ήταν έξω με τον μπαμπά του, φανταστείτε τι θα μπορούσε να είχε γίνει». Αποκαλύπτει δε ότι ο δράστης είχε μπει στο ψυχιατρείο Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πήγαμε στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης και είπαμε ότι μας απειλεί» τονίζει η κόρη του δράστη για να προσθέσει και να αναρωτηθεί: «Ποιος υπέγραψε να τον βγάλουν έξω;». «Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύ καλός άνθρωπος» προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.