ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ υπογράφει έγγραφα έξι μήνες μετά το θάνατό του

Πέθανε στην άσφαλτο τρεις μέρες πριν καταθέσει για τις μονταρισμένες συνομιλίες του σταθμάρχη με τους μηχανοδηγούς

Ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ υπογράφει έγγραφα έξι μήνες μετά το θάνατό του

Σοκαρισμένη ήταν η ελληνική κοινωνία με τον ξαφνικό θάνατο του ανθρώπου-«κλειδί» για το έγκλημα στα Τέμπη, μόλις ένα μήνα μετά το μακελειό με τους 57 νεκρούς.

Ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Λαγονήσι στις 27 Μαρτίου 2023, μετά από σύγκρουση με βανάκι, κατά την διάρκεια προσπέρασης. Ο κ. Χρυσάγης, τον οποίο πολλοί χαρακτήριζαν ως έμπειρο οδηγό, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τρεις ημέρες προτού καταθέσει για τις μονταρισμένες συνομιλίες του σταθμάρχη Λάρισας με τους μηχανοδηγούς, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Εστία».

Με φόντο τις τρομερές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για απόπειρα συγκάλυψης των ευθυνών για το τρομερό δυστύχημα, μια νέα καταγγελία, έρχεται να προσθέσει νέα ερωτηματικά.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του ο Μιχάλης Χαιρετάκης, ο νεκρός διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, εμφανίζεται να υπογράφει σε έγγραφα που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια… 6 μήνες μετά τον θάνατο του!

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος: «Ελλάδα 2.0 … Θαύμα-θαύμα. 6 μήνες μετά το θάνατό του ο νεκρός συνεχίζει και υπογράφει… Πέρα από την κωμικοτραγικότητα της κατάστασης, φαίνεται ότι αρκετούς μήνες μετά η νευραλγική θέση του Διευθυντή Κυκλοφορίας λογικά δεν έχει καλυφθεί και πολλές από τις αρμοδιότητες πέρασαν στον «προσωρινό» διευθύνοντα σύμβουλο και πρώην εξωτερικό σύμβουλο ΚΑΙ για θέματα ασφαλείας. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε αν , πότε και πώς έχει καλυφθεί αυτή η θέση» σημειώνει στην ανάρτησή του, παραθέτοντας τα αντίστοιχα link από τη Διαύγεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευδοκία Τσαγκλή: «Υπογραφές του νεκρού μήνες, μετά!»
Την ίδια στιγμή, η επιζήσασα του δυστυχήματος Ευδοκία Τσαγκλή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, τονίζει ότι τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το «περίεργο» τροχαίο έχουν συμπεριληφθεί στα υπομνήματα και στις μηνύσεις που έχουν καταθέσει οι συγγενείς των θυμάτων, χωρίς να λάβουν μέχρι τώρα καμία απάντηση. «Το νέο όμως είναι ότι η υπογραφή του, ενώ είναι νεκρός ο άνθρωπος, μπαίνει μήνες μετά, σε επίσημα έγγραφα του ΟΣΕ» αναφέρει και διερωτάται που είναι «ο Εισαγγελέας, ο Άρειος Πάγος, η δικαιοσύνη». «Υπογραφές του νεκρού στη Διάυγεια, μήνες μετά; Είστε με τα καλά σας;» ακούγεται να λέει η κ. Τσαγκλή μιλώντας για άλλο ένα σκάνδαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.