ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη δηλώνει ότι θέλει να αυτοκτονήσει

«Υπάρχουν κάποιοι φίλοι και φίλες που στέκονται δίπλα του» λέει ο δικηγόρος του

Ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη δηλώνει ότι θέλει να αυτοκτονήσει

Η οικογένεια του 32χρονου αστυνομικού Χάρη Καλαθά που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον 44χρονο Νορβηγό δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής.  Η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου μιλώντας στον Status τόνισε πως δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δράστη ότι έχει προβλήματα ψυχιατρικής φύσης.

«Είναι παραμύθι, ήταν ένας τρόπος για να παίρνει ένα επίδομα από το νορβηγικό κράτος… διάλεξε τη χώρα μας να ζει. Ο άνθρωπος αυτός, έχω ακούσει πάρα πολλά, δημιουργούσε συχνά φασαρίες, τον έδιωξαν από τη χώρα του» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η γειτονιά που σύχναζε τον ξέρει πάρα πολύ καλά.

«Δεν βγαίνουμε όλοι από το σπίτι μας κρατώντας μαχαίρι. Από τη στιγμή που χτυπήθηκε σε εκείνο το σημείο ο 32χρονος δεν είχε τύχη για να ζήσει».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Νορβηγού Θοδωρής Καραγιάννης, μιλώντας επίσης στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη σημείωσε:

«Δεν αμφισβητήθηκε ως πράξη η δολοφονία. Το θέμα είναι η ψυχιατρική κατάσταση και η κατάσταση μέθης εκείνη τη στιγμή.

Θα οριστεί πραγματογνώμονας για να μας δώσει μια εικόνα. Έως τώρα δείχνει έναν άνθρωπο με πολλά σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Δεν κρίθηκε ποτέ σοβαρά για την ψυχιατρική του κατάσταση, έχει χαρτί συνταξιοδότησης για ψυχιατρικούς λόγους. Η σύνταξη από τη Νορβηγία ήταν αρκετά υψηλή».

«Το φονικό όργανο το κουβαλούσε μαζί του όλο τον τελευταίο καιρό γιατί είχε δεχθεί επίθεση. Εκανε χρήση ναρκωτικών… δεν υπάρχει εμπλοκή του σε κυκλώματα» ανέφερε ακόμη ο κ. Καραγιάννης συμπληρώνοντας πως:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δηλώνει συνέχεια ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Η μητέρα του τον παράτησε, ο πατέρας του τον κακοποιούσε σεξουαλικά… δεν υπάρχει κάποιος δικός του. Υπάρχουν κάποιοι φίλοι και φίλες που στέκονται δίπλα του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.