ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

ΟΗΕ: 185.000 αλλοδαποί μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα από το 2019

Στους 18.500 οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι από την αρχή του έτους

ΟΗΕ: 185.000 αλλοδαποί μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα από το 2019

Ανοχύρωτη  χώρα έχει καταντήσει  η Ελλάδα σε ότι αφορά τις εισβολές των παράνομων μεταναστών στα ελληνικά σύνορα είτε θαλάσσια είτε χερσαία.

Από  τον Ιούλιο του 2019, τουλάχιστον  185.406 αλλοδαποί μουσουλμάνοι έχουν μπει στη χώρα ενώ μόνο για το 2024 και συγκεκριμένα έως τις 9 Ιουνίου ήρθαν παράνομα 18.439 άτομα και ο αριθμός ανεβαίνει διαρκώς.

Η  ίδια η ιστοσελίδα της «Ύπατης» του ΟΗΕ από το 2014, που άρχισε η καταγραφή των αφίξεων, έχουν φτάσει στη χώρα μας διά ξηράς και θαλάσσης… 1.354.406

Συγκεκριμένα, φέτος στον Έβρο έφτασαν 2.323 άτομα, ενώ στην Κρήτη (σ.σ.: η Γαύδος υπάγεται διοικητικά στον νομό Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης) 1.831 άτομα.

Οι υπόλοιποι από τους 18.439 απλά αποβιβάστηκαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Φτάνουν όμως οι 185.000 συν τους 18.000 φέτος για την κυβέρνηση; Ασφαλώς και όχι καθώς ζητά ακόμη 100.000 για εργάτες γης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.