ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οικογένεια Καρνέση: «Σεβαστείτε το πένθος μας» αναφέρουν στην πρώτη τους δήλωση τα αδέρφια Σπύρος και Δέσποινα

Εκφράζουν το ευχαριστώ σε όσους τους συμπαραστέκονται και στη συνέχεια ζητούν «σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε»

Οικογένεια Καρνέση: «Σεβαστείτε το πένθος μας» αναφέρουν στην πρώτη τους δήλωση τα αδέρφια Σπύρος και Δέσποινα

Ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση εξέδωσαν κοινή δήλωση για την τραγωδία στη Γλυφάδα, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο η αδερφή τους Μαρία, ο διευξύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής τους εταιρείας και ένας καπετάνιος που εργαζόταν στο λογιστήριο.

Σε αυτή τα δύο αδέλφια της εφοπλιστικής οικογένειας αφού εκφράζουν το ευχαριστώ σε όσους τους συμπαραστέκονται, στη συνέχεια ζητούν «σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε».

Παράλληλα ανακοινώνουν ότι «η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας».

«Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους ο Σπύρος Καρνέσης και η αδερφή του, Δέσποινα.

Η κοινή δήλωση Καπτα-Σπύρου Καρνέση και Δέσποινας Καρνέση

Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας.

Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Καπτα-Σπύρος Καρνέσης
– Δέσποινα Καρνέση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.