Οργισμένη η μητέρα του 10χρονου που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα στη Φθιώτιδα: «Το παιδί ήταν μέσα στα αίματα»

Τι λέει η μητέρα του 10χρονου

Οργισμένη η μητέρα του 10χρονου που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα στη Φθιώτιδα: «Το παιδί ήταν μέσα στα αίματα»

Ξέσπασε η μητέρα του 10χρονου Γιώργου ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από αδέσποτα σκυλιά στο χωριό Στίρφακα της Φθιώτιδας. 

Αρχικά η γυναίκα περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν την ενημέρωσαν για την επίθεση στο παιδί της καταγγέλλοντας ότι τα αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και στην ίδια. «Μόλις έφτασα στο παιδί επιτέθηκαν και σε μένα, όπως είχα το τηλέφωνο το πέταξα στα σκυλιά. Το παιδί ήταν μέσα στα αίματα, από τη μασχάλη, από την κοιλιά, από τα χέρια έτρεχε από παντού το αίμα» είπε αρχικά στον Alpha.

Σύμφωνα με τον ίδια «ευτυχώς ήταν ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές του παιδιού που φώναζε «βοήθεια σώστε με». Ο άνθρωπος αυτός βγήκε με ένα σκουπόξυλο και χτύπησε τα σκυλιά για να φύγουν».

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του 10χρονου «τα σκυλιά αυτά είχαν επιτεθεί και σε άλλα παιδιά» χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι.

Η ίδια, δε, υποστήριξε ότι αν και ειδοποιήθηκε φιλοζωική εταιρεία, οι άνθρωποί της πήρα το ένα από τα δύο τα σκυλιά, το αρσενικό, και το θηλυκό παραμένει στην περιοχή. «Δεν μπορεί να είναι έτσι αυτά τα σκυλιά, κάποιος έχει την ευθύνη. Αν είχαν τραυματίσει βαρύτερα το παιδί μου, εμένα τι θα μου έλεγαν;» ξέσπασε η μητέρα.

«Να μου πει κάποιος να βάλουμε τα παιδιά στα σπίτια και να αφήσουμε στις πλατείες τα σκυλιά» συνέχισε εμφανώς οργισμένη καταγγέλλοντας ότι τα αδέσποτα σκυλιά που επιτέθηκαν στο παιδί της το τάιζαν στο χωριό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια, τέλος, ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτές στο νοσοκομείο Λαμίας που φρόντισαν το παιδί της μολονότι παραμένει ανήσυχη για το ενδεχόμενο ο 10χρονος να έχει μολυνθεί από τα δαγκώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.