ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: 23χρονη κατήγγειλε για βιασμό τον 56χρονο πατέρα της – Αύριο η απολογία του

Στην κατάθεσή της η νεαρή, αναφέρει και περιστατικό με άλλο άτομο της οικογένειάς της

Πάτρα: 23χρονη κατήγγειλε για βιασμό τον 56χρονο πατέρα της – Αύριο η απολογία του

Μια 23χρονη κατήγγειλε στις Αρχές πώς ο 56χρονος πατέρας της, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, τη βίασε σε χωριό της ορεινής Αχαΐας.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι πατέρας πολύτεκνης οικογένειας και η κόρη έκανε τη σχετική καταγγελία στην αστυνομία, με περιγραφές για τις πράξεις που ισχυρίζεται ότι της έχουν συμβεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της αναφέρει και περιστατικό με άλλο άτομο της οικογένειάς της.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τη νεαρή γυναίκα, το έγγραφο διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και ανακριτή και άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο άνδρας κρατείται από την Παρασκευή το βράδυ στην Ασφάλεια Πατρών και αύριο θα περάσει από ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε καθόλου προανάκριση από την Αστυνομία, προφανώς για να γίνει η απολογία του απευθείας στον αρμόδιο ανακριτή στα Δικαστήρια Πατρών.

Ο ίδιος, ωστόσο, δηλώνει πως δεν έχει κάνει το παραμικρό από όσα του καταλογίζει η κόρη του, ενώ ο δικηγόρος του επικαλέστηκε τις μαρτυρίες και των άλλων μελών της οικογένειάς του, επισημαίνοντας πως θα υποστηρίξουν τον ισχυρισμό του πατέρα.

Μεταξύ των παιδιών του, δύο είναι παντρεμένα και έχουν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες.

Στην ίδια κατάθεση της κοπέλας καταγγέλλεται και μία ακόμη απόπειρα βιασμού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μέλος της οικογένειας διαψεύδει την κόρη και δηλώνει πως λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση εξετάζεται με κάθε προσοχή από τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της περιοχής και αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.