ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Πάτρα: Αυτός είναι ο 33χρονος Ρομά που σκοτώθηκε από την κατάρρευση της γέφυρας (φώτο)

Στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας παραμένουν ακόμη 8 άτομα, εκ των οποίων δύο εργαζόμενοι

Πάτρα: Αυτός είναι ο 33χρονος Ρομά που σκοτώθηκε από την κατάρρευση της γέφυρας (φώτο)

Ένας 33χρονος Ρομά, είναι ο άνδρας, ο οποίος σκοτώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα.

Να σημειωθεί πως οι τέσσερις συλληφθέντες, δυο χειριστές μηχανημάτων, εργοδηγός και μηχανικός ασφαλείας, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι άλλοι επτά νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ άλλοι τρεις νοσηλεύονται στον Άγιο Ανδρέα.

Για το τραγικό συμβάν η Αστυνομία προέβη σε τέσσερις συλλήψεις. Ο ένας συλληφθείς είναι ο υπεύθυνος του έργου και οι άλλοι τρεις χειριστές. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.

Να σημειωθεί πως στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας παραμένουν ακόμη 8 άτομα, εκ των οποίων δύο εργαζόμενοι οι οποίοι μάλιστα αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως και οι δύο συνάδελφοί τους που χθες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν και εξακολουθούν να κρατούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.