ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη με το πρόσχημα τροχαίου συγγενικού της προσώπου – Της άρπαξαν 5.000 ευρώ

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, περιγράφοντας στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί

Πάτρα: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη με το πρόσχημα τροχαίου συγγενικού της προσώπου – Της άρπαξαν 5.000 ευρώ

Δεν έχουν τέλος οι περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων από σπείρα επιτηδείων, οι οποίοι αποσπούν από τα ανυποψίαστα θύματά τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας tempo24.news,ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα το απόγευμα της Δευτέρας, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα από την περιοχής της Αγυιάς.

Η γυναίκα δέχτηκε τηλέφωνο από άγνωστο, ο οποίος της ανέφερε ότι θα έπρεπε να του δώσει το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, καθώς συγγενικό της πρόσωπο είχε σοβαρό ατύχημα. Το παράδοξο είναι ότι οι απατεώνες… έδωσαν ραντεβού με την ηλικιωμένη, στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Πάτρας, την πλατεία Γεωργίου, με τη γυναίκα να μισθώνει ταξί για να φτάσει εκεί και να τους παραδώσει τα χρήματα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μόλις τους έδωσε την τσάντα με τα 5.000 ευρώ μετρητά, οι απατεώνες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με την ηλικιωμένη να συνειδητοποιεί τι είχε συμβεί ώρες μετά. Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, περιγράφοντας στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.