ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάτρα: Φοιτητές έκρυψαν τη μητέρα τους σε εστία Πανεπιστημίου για να τη γλιτώσουν από τον πατέρα τους

Ο άντρας απευθύνθηκε μέχρι και σε οδοντίατρο της Πάτρας- την οποία γνώριζε- για να ρωτήσει αν η γυναίκα του πήγε εκεί

Πάτρα: Φοιτητές έκρυψαν τη μητέρα τους σε εστία Πανεπιστημίου για να τη γλιτώσουν από τον πατέρα τους

Τρία αδέλφια που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο στην Πάτρα αναγκάστηκαν να να κρύψουν τη μητέρα τους από τον πατέρα τους προκειμένου να τη σώσουν.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η γυναίκα μετέβη από νησί του Αιγαίου στην Πάτρα καθώς δεχόταν απειλές από τον εν διαστάσει σύζυγό της ενώ ήταν τέτοια η μανία του άνδρα να την εντοπίσει, που έμαθε ότι είχε πονόδοντο και απευθύνθηκε μέχρι και σε οδοντίατρο της Πάτρας- την οποία γνώριζε- για να ρωτήσει αν η γυναίκα του πήγε εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εν διαστάσει σύζυγος έχει ήδη υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» μέχρι και χθες δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ενώ άγνωστο παραμένει αν ο άνδρας κατάφερε να την εντοπίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.