Πάτρα: Ξεκινούν νέες καταθέσεις από την οικογένεια της Ρ.Πισπιρίγκου – Για την αιτία των θανάτων των άλλων δύο παιδιών

Τη Δευτέρα (20/6) καταθέτουν οι συγγενείς

Πάτρα: Ξεκινούν νέες καταθέσεις από την οικογένεια της Ρ.Πισπιρίγκου – Για την αιτία των θανάτων των άλλων δύο παιδιών

Η αντίστροφη μέτρηση για το θρίλερ της Πάτρας έχει αρχίσει καθώς το Σάββατο (18/06), κατέθεσε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος φέρεται να είπε ότι δεν είχε σαφείς ενδείξεις ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε σκοτώσει τα παιδιά της, στο ίδιο μοτίβο δηλαδή που κινήθηκε και ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο, Δευτέρα (20/06), αναμένεται να μεταβεί κλιμάκιο της Αστυνομίας στην Πάτρα, που θα λάβει καταθέσεις από την μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, όπως και από την μητέρα, την αδερφή και τον πατριό της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τα τρία τελευταία πρόσωπα θα κληθούν, όχι μόνο να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατούσε ανάμεσα στο ζευγάρι την κρίσιμη περίοδο, αλλά και το τι συνέβη τις ώρες πριν βρεθεί νεκρή η μικρή Ίριδα, καθώς και πριν μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο για πρώτη φορά η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επόμενο διήμερο αναμένεται και το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογριά για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, που αποδίδονται σε εγκληματική ενέργεια διά ασφυξίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.