ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Πάτρα: Συνελήφθη επιχειρηματίας εστίασης για ναρκωτικά – Είχε υπαλλήλους τα αδέλφια που ξυλοκόπησαν τον κρεοπώλη

Μεταξύ των συλλήψεων βρίσκεται και ο «εγκέφαλος» ιδιοκτήτης ψησταριάς, αλβανικής καταγωγής

Πάτρα: Συνελήφθη επιχειρηματίας εστίασης για ναρκωτικά – Είχε υπαλλήλους τα αδέλφια που ξυλοκόπησαν τον κρεοπώλη

Σε τρεις συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Πάτρα, προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με το pelop.gr, μεταξύ των συλλήψεων βρίσκεται και ο «εγκέφαλος» ιδιοκτήτης ψησταριάς, αλβανικής καταγωγής.

Οι τρεις συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους σχεδόν 128 γραμμάρια κοκαΐνης και 7,1 κιλά χασίς, ποσότητες ποπυ εντοπίστηκαν κατά η διάρκεια ερευνών των αστυνομικών στα σπίτια τους και σε ένα διαμέρισμα καβάτζα στην Πάτρα.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες στην ψησταριά δραστηριοποιούνται και δύο αδέλφια, για τα οποία πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε εμπλοκή τους σε ξυλοδαρμό κρεοπώλη ο οποίος απαίτησε της οφειλές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, η σύζυγος του ιδιοκτήτη κρεοπωλείου, πέρασε από το κατάστημα δύο αδελφών που είχαν το χρέος 1.800 ευρώ ώστε να πληρωθεί και εκείνοι αρνήθηκαν να πληρώσουν, ισχυριζόμενοι ότι τους «έκλεψαν», ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε εκεί ο σύζυγος, ένας εκ των δύο τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.