ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Περιστέρι: Χειροπέδες σε δύο Ρομά για τους πυροβολισμούς τα ξημερώματα

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ρολόι μεγάλης αξίας, ένα μενταγιόν, 2 κάλυκες πυροβόλου όπλου και 3 κέρματα

Περιστέρι: Χειροπέδες σε δύο Ρομά για τους πυροβολισμούς τα ξημερώματα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στον Ασπρόπυργο Αττικής 2 Ρομά, ηλικίας 26 και 20 ετών, κατηγορούμενα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και βία κατά των υπαλλήλων.

Όλα ξεκίνησαν από ένα καυγά που είχαν οι δυο συλληφθέντες με δύο άλλα άτομα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Περιστέρι. Ενώ αρχικά οι δύο παρέες είχαν λεκτική αντιπαράθεση στη συνέχεια βγήκαν έξω από το κατάστημα όπου η ένταση κλιμακώθηκε με τον 20χρονο να «τραβάει» το όπλο του και να πυροβολεί τα δύο άτομα τραυματίζοντας τα στα πόδια.

Όπως σημειώνεται από την Αστυνομία, ενημερώθηκε για το περιστατικό από κατοίκους της περιοχής που κάλεσαν την Άμεση Δράση, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε ενημέρωση από νοσοκομείο της Αττικής για την ύπαρξη δύο τραυματιών.

Έπειτα από επισταμένες έρευνες και από αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ύποπτους και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου όπου αναγνωρίστηκαν ως δράστες της επίθεσης.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ρολόι μεγάλης αξίας, ένα μενταγιόν, 2 κάλυκες πυροβόλου όπλου και 3 κέρματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες,  με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.