ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Πιερία: Μητέρα και γιος διακινούσαν κοκαΐνη

Ακινητοποιήθηκαν σε μπλόκο και κατασχέθηκε το όχημά τους

Πιερία: Μητέρα και γιος διακινούσαν κοκαΐνη

Σε μπλόκο το οποίο στήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης σε μια περιοχή της Πιερίας ακινητοποιήθηκαν μία 50χρονη από την Αλβανία και ο ελληνικής υπηκοότητας 22χρονος γιος της, οι οποίοι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν ναρκωτικά.

Κατά την διάρκεια της συντονισμένης επιχείρησης, το απόγευμα της Τρίτης, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το όχημα και ανακάλυψαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 51,4 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα μητέρα και γιος να βρεθούν με χειροπέδες και να κατασχεθεί το όχημα που χρησιμοποιούσαν. Ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι τους, όπου κατασχέθηκε και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μητέρα και γιος παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, οποίος τους άσκησε διώξεις σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση κατά συναυτουργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.