Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, άσκησε σήμερα Πέμπτη (12/12) ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και τρία πλημμελήματα σε βάρος των οκτώ Τούρκων που συνελήφθησαν χθες Τετάρτη.
Ειδικότερα, στους οκτώ συλληφθέντες ασκήθηκε ποινική δίωξη για:
διακεκριμένη παράνομη κατοχή και εμπορία όπλων για διάθεση προς τρίτα πρόσωπα (κακούργημα), διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, (κακούργημα), παράνομη κατοχή πυρομαχικών (πλημμέλημα), παράνομη είσοδο στη χώρα (πλημμέλημα), οργάνωση με άλλους για διάπραξη κακουργημάτων (πλημμέλημα).
Μετά την άσκηση της δίωξης οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.